Welkom

“Leven vanuit denken, doen én voelen.”

Missie
Resultaatgerichte benadering die het gevoel raakt. Omdat werken en samenleven zoveel completer wordt als je naast je hoofd en je handen ook je hart gebruikt.

Visie
In de steeds verder gaande geïndustrialiseerde en geautomatiseerde wereld wordt het steeds belangrijker dat je met niet-rationele processen als verwachtingen, emoties, overtuigingen en oordelen kunt omgaan. Dat je blijft luisteren naar wat je gevoel je te vertellen heeft en hoe dat helpt je effectiviteit te versterken en je voldoening te vergroten in de meest fundamentele gebieden van je leven zoals het opbouwen en onderhouden van waardevolle relaties en richting geven aan je loopbaan en persoonlijke ontwikkeling.

Doelgroep
Voor iedere professional (en zijn of haar team) die het beste uit zichzelf willen halen en die gedreven is om zijn kwaliteiten en die van anderen optimaal te benutten.  Die bereid is middels ervaringsgerichte werkvormen op zijn eigen gedrag te reflecteren en nieuwe ervaringen op te doen die tot de gewenste verandering leiden.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.